Missions

Urban Escape: TOUR & BOX

Descobreix la Girona oculta

Sou un grup i esteu buscant alguna cosa diferent a fer a Girona? No simplement el típic Tour, sinó una activitat en la qual podeu participar en la resolució d'un misteri mentre aprens curiositats de la ciutat. Els nostres enigmes són únics, creats especialment per cada Tour. Segueixen els esdeveniments històrics per donar vida a personatges que podrien haver viscut a la ciutat. Heu de resoldre pistes, desxifrar codis, trobar objectes amagats o missatges encriptats, tot això amb material real per ficar-te totalment dins de la missió. Investigar els secrets de la ciutat amb un Urban escape és l'elecció perfecta per a empreses, organitzacions, escoles, amics i famílies - per a qualsevol ocasió. Forma un equip i recorre't la ciutat a contrarellotge. Només treballant units podeu desxifrar les pistes i resoldre el misteri. Aprèn coses noves sobre la ciutat. Crea nous records. Reforça el vincle amb els teus

Què inclou?

Pots escollir entre viure l'aventura amb un guia (gamemaster) o anar per lliure.

Urban Escape Tour

Urban Escape Box

El Guia Local

És l'encarregat d'acompanyar al grup durant tota la missió. Us farà les introduccions a les ubicacions, explicacions històriques, curiositats de la ciutat i assistència en el joc. Ell/a és l'encarregat d'assegurar-se que pugueu avançar en el joc i tenir la màxima informació.

Assistència telemàtica

Inclou una explicació a l'inici del joc. A partir d'aquí es fa entrega de la caixa i del primer enigma. Des d'aquest moment, el grup inicia la missió per si sol. Tot i que sempre hi haurà un seguiment i assistència via Whatsapp.

Les Caixes

Les caixes són l'element clau. Cada ubicació té la seva caixa, a dins trobaràs l'enigma i el material necessari per desxifrar el codi que necessites per continuar avançant. El guia et farà entrega de la caixa. Hi ha 7 caixes des de l'inici fins al final.

La Caixa

En aquest cas només hi ha una caixa, dins del seu interior hi ha 5 bosses (tancades amb cadenat). Hauràs de descobrir quina bossa necessites a cada ubicació i quin enigma s'amaga a dins. Cada bossa té el material necessari per desxifrar el codi per continuar avançant. Els enigmes et guiaran fins a la següent ubicació i la seva bossa. En aquest cas, hi ha 5 bosses (tancades & encadenades).

El disc descodificador

Un disc descodificador té dues funcions. Una, verificar que el codi és correcte (en missions més complexes) i et desvetlla la següent destinació fins a arribar a completar la missió.

El disc descodificador:

Un disc descodificador té dues funcions. Una, verificar que el codi és correcte (en missions més complexes) i et desvetlla la següent destinació fins a arribar a completar la missió.

Recorregut

Inclou tot el Barri Vell (possibilitat de fer diferents equips).

Recorregut

Està limitat dins del Call (Barri Jueu)

Durada

120 min màxim

Durada

90 min màxim.

Preu

Des de 23.99€

Preu

Des de 15,00 €

Les nostres missions

Crea la teva propia aventura dins dels carrers de Girona. Vine i descobreix quins són els secrets que amaga la ciutat.

120 min

TOUR - LES PORTES DEL CALL

L'amagatall de la Menorah

VEURE TOUR
90 min

BOX - LES PORTES DEL CALL

L'amagatall de la menorah

VEURE BOX

Pensat per:

Amics & Família

Teambuildings

Comiat de Solter/a

Associacions & Equips Esportius

Sortides Escolars

Personalitza la teva missió

Si sou un grup i teniu dubtes

ESTALVIA -20%

Segueix-nos a una xarxa social i introdueix: #GIRONAISCOOL

Open chat
1
Hola! Hello!
Hey!
Et puc ajudar? Te puedo ayudar? Can I help You?