FAQ

PREGUNTES FREQÜENTS

Covid Free

Missions

Usuaris

Reserves

Covid 19 Free

Fins que el virus covid19 no estigui controlat i les autoritats ho aconsellin, l'equip de Xplore Girona posa a la vostra disposició mascaretes i gel hidroalcohòlic per aquells que ho necessitin. El lliurament es farà a les oficines de Xplore Girona. En el cas de contractar el TOUR els nostres guies aniran totalment equipats i mantindran la distancies de seguretat recomanades. Aquests Tour són a l'aire lliure, fet que minimitza la possibilitat de contagi. Qualsevol dubte sobre aquest tema, contacta amb nosaltres abans de reservar

Les Missions

Si heu reservat un Urban Escape Tour, ens trobarem a les nostres oficines. Allà el guia us farà una explicació del funcionament del Tour. Just després el guia us introduirà la missió que teniu per davant. Donarem per iniciat el Tour quan us donem el material i el primer enigma. A partir d’allà el rellotge comença a contar.

El guia està durant tot el Tour amb vosaltres, no només per fer les explicacions històriques, si no per donar una mica de vida al joc i que pugueu avançar.

Mentre que si heu reservat un Urban Escape Box, ens trobem a les nostres oficines. Allà us fem una explicació del Tour, de tot el material i resolem dubtes. Una vegada estigueu preparats, us fem entrega de la vostra BOX i posem el cronòmetre en marxa.

Tots els materials, pistes, llibre i descodificador que necessiteu estan inclosos. També si hi ha qualsevol incidència, ens podeu contactar a un número de telèfon directe.

Aquells que completin la missió tindran no només un lloc al nostre rànquing sinó també un obsequi.

Cada grup és diferent, donem l’opció de poder escollir si vols un TOUR (amb guia) o prefereixes una BOX (sense guia), el nivell de dificultat, si voleu crear una competició on cada equip té l’itinerari modificat (opció per grups de més de 10 persones) o fins i tot, per grups de més de 30 podem fer un Pre- Post Tour a mida.

Clar que sí. Fes una reserva normal i ens escrius, així podrem fer-te arribar un val personalitzat.

En els Tours els horaris són tancats, depenem de la disponibilitat de guia i per aquest motiu necessitem ser molt estrictes amb els horaris, tan d’arribada com dins del Tour.

MOLT IMPORTANT: Es recomana arribar 15 min abans de l’hora de la reserva, així podem fer la introducció amb calma. La reserva s’anul·larà si l’equip arriba 15 minuts tard a l’hora de l’inici.

En el cas de la Box, som flexibles. Pots recollir la BOX a l’hora concertada prèviament, o em previ avís podem adaptar l’horari al grup. La duració és limitada segons el joc, no hi ha temps extra (sempre pots fer servir les pistes). Donem 30 minuts de marge una vegada passa el temps de joc perquè tingueu temps de tornar a l’oficina. Es penalitza si després d’aquest temps no tenim la Box les oficines.c

Els nostres guies i materials estan en català, anglès, i espanyol. Si necessites el tour en un altre idioma, si us plau contacta’ns i et donarem la disponibilitat de les guies en altres idiomes.

Sense cap problema. A més a més, per grups més gran de 30 persones tenim unes propostes PRE&POST activitat molt divertides per gamificar als grups.

Res en especial, calçat còmode (gran part dels Tours/Box) són dins del Barri Vell, recomanem portar aigua i ganes de passar-ho molt bé.

Els Usuaris

Les nostres missions són aptes per totes les edats i públics tot i que recomanem una edat mínima de 12 anys per poder participar i gaudir plenament de l’experiència interactiva.

El recorregut és dins del Barri Vell i hi una part de pujada.

Els nostres itineraris són al llarg del Barri Vell, no recomanen fer-los per persones amb una limitació de moviment greu. Ho tenim present per pròximes edicions. Qualselvol dubte, millor contactar-nos abans de reservar.

Oh YES! A Xplore Girona els gossos són més que benvinguts. Si ens ho fas saber, us podem deixar material per l’aigua durant el tour.

Les Reserves

Vés a l’apartat missions, allà veuràs que tens dues opcions: TOUR o BOX, escull la forma que més s’adapti a tu. Dóna una ullada a les missions que oferim, tria el nombre de persones, el dia i la franja horària que et vagi millor. Segueix els passos de procés de reserva i si tens algun dubte, ens pots contactar directament.

Et confirmarem la reserva tan aviat com puguem.

Actualment, una vegada fas la reserva us enviarem un email de confirmació. Allà us indiquem diferentes formes de pagament.

A través de Transferència o Stripe.

En el cas que vulguis fer un pagament en metàl·lic, demanem una pre-reserva del 50% via transferència. 

NOTA: A l’oficina NO disposem de datàfon,

Sí, sempre que l’anul·lació es produeixi amb un mínim de 48 hores d’antelació pels TOURS i 24h per les BOX. Per a més informació, us recomanem que mireu el document de Condicions de Servei.

Girona no és Dublín però de vegades també plou, i això pot afectar a la viabilitat del servei. 

Queda especificat a les Condicions d’ús però la millor opció seria trobar un altre dia. Si realment és inviable, seguirem les normes de cancel·lació esmentades abans.

Alguna Pregunta?

Open chat
1
Hola! Hello!
Hey!
Et puc ajudar? Te puedo ayudar? Can I help You?