Missions

Urban Escape: TOUR & BOX

Descobreix la Girona oculta

Sou un grup i esteu buscant alguna cosa diferent a fer a Girona? No simplement el típic Tour, sinó una activitat en la qual podeu participar en la resolució d'un misteri mentre aprens curiositats de la ciutat. Els nostres enigmes són únics, creats especialment per cada Tour. Segueixen els esdeveniments històrics per donar vida a personatges que podrien haver viscut a la ciutat. Heu de resoldre pistes, desxifrar codis, trobar objectes amagats o missatges encriptats, tot això amb material real per ficar-te totalment dins de la missió. Investigar els secrets de la ciutat amb un Urban escape és l'elecció perfecta per a empreses, organitzacions, escoles, amics i famílies - per a qualsevol ocasió. Forma un equip i recorre't la ciutat a contrarellotge. Només treballant units podeu desxifrar les pistes i resoldre el misteri. Aprèn coses noves sobre la ciutat. Crea nous records. Reforça el vincle amb els teus

Què inclou?

Pots escollir entre viure l'aventura amb un guia (gamemaster) o anar per lliure.

Urban Escape Tour

Urban Escape Box

El Guia Local

És l'encarregat d'acompanyar al grup durant tota la missió. Us farà les introduccions a les ubicacions i assistència en el joc. Ell/a és l'encarregat d'assegurar-se que pugueu avançar en el joc A més a més, el guia quan veu que esteu a punt de descobrir l'enigma... marxa. L'heu de trobar a la propera ubicació si voleu continuar el joc.

Assistència telemàtica

Inclou una explicació a l'inici del joc. A partir d'aquí es fa entrega de la caixa i el primer enigma. Des d'aquest moment, el grup inicia la missió per si sol. Tot i que sempre hi haurà un seguiment i assistència via Whatsapp. Controla el temps i us ajuda amb les pistes.

Les Caixes

Les caixes són l'element clau. Cada ubicació té la seva caixa, a dins trobaràs l'enigma i el material necessari per desxifrar el codi que necessites per continuar avançant. El guia et farà entrega de la caixa. Hi ha 6 caixes des de l'inici fins al final.

La Caixa

En aquest cas només hi ha una caixa, dins el seu interior hi ha diferents compartiments amb els enigmes i mapes amagats. El joc us indicarà com i on heu de seguir el joc fins i final, on us espera el tresor. En aquest cas, hi ha 5 bosses (tancades & encadenades).

El disc descodificador

Un disc descodificador té dues funcions. Una, verificar que el codi és correcte (en missions més complexes) i et desvetlla la següent destinació fins a arribar a completar la missió.

El disc descodificador:

Un disc descodificador té dues funcions. Una, verificar que el codi és correcte (en missions més complexes) i et desvetlla la següent destinació fins a arribar a completar la missió.

Recorregut

Inclou tot el Barri Vell (possibilitat de fer diferents equips).

Recorregut

L'espai és una mica més limitat

Durada

120 min màxim

Durada

120 min màxim.

Les nostres missions

Crea la teva propia aventura dins dels carrers de Girona. Vine i descobreix quins són els secrets que amaga la ciutat.

Infantil

El Tresor d'en Serrallonga

TOUR/BOX

VEURE MISSIÓ
TARGETA REGAL

Regala una experiència única

Escull entre els jocs que millor t'encaixi

REGALA
Infantil/Familiar/Adults

EL SECRET DE DALí

BOX

VEURE MISSIÓ
Adults

Les heroines de Santa Barbàra

BOX

Veure Missió

Pensat per:

Amics & Família

Teambuildings

Comiat de Solter/a

Associacions & Equips Esportius

Sortides Escolars

Personalitza la teva missió

Si sou un grup i teniu dubtes
Open chat
1
Hola! Hello!
Hey!
Et puc ajudar? Te puedo ayudar? Can I help You?