SOM UN GRUP

Pensant en fer una activitat en grup?

Un Urban Escape Tour/ Box és l'oportunitat perfecta per enfortir el vostre equip o grup i promoure la col·laboració. Com que cada grup és diferent, intentem personalitzar l'activitat per cada tipus de grup. Tant si sou de Girona com si no, aquesta activitat és ideal per grups d'amics, famílies, companys de feina, empreses, etc. per gaudir de la ciutat a l'aire lliure. La seva capacitat és des de 4 fins a 200 persones. Tenim experiència amb grups nombrosos i podem fer grups més petits per assegurar-nos que tothom participi. A partir de 10 participants podem crear diferents rutes per fer una competició entre equips. A continuació, trobareu una idea dels diferents tipus de grups. Si el vostre grup és superior a 40 persones, el millor és contactar directament i us farem una proposta personalitzada.

Amics & Família

Tant si ets de Girona o de fora, estem segurs que durant aquesta missió coneixeràs una Girona que no has vist mai.

Teambuilding

Estàs pensant en una activitat per potenciar les capacitats del teu equip? Reserva una missió amb nosaltres i us ajudarem a crear nous vincles entre vosaltres. La recerca d’un tresor, aguditza l'enginy i la cooperació. Us animeu?

Comiat de Solter/a

Reserveu una activitat en grup única i divertida per el vostre comiat de solter/a a Girona… Consulteu les totes possibilitats

Associació & Equips Esportius

Activitat a l'aire lliure, desafiant i divertida perfecte per al vostre equip! Potencieu les vostres capacitats fora del vostre àmbit esportiu.

Sortides escolars

Tens previst un viatge escolar a Girona i estàs buscant una activitat ben organitzada i divertida? Consulteu les opcions.

Activitat Personalitzada

Per a grups de més de 30 persones, tenim l'oportunitat de personalitzar totalment l'Urban Escape. Descobreix que et podem oferir.

Estàs preparat? Reserva la teva aventura!

REGALA

Sorprèn amics i familiars amb una activitat que combina cultura, diversió i creativitat. Regala una experiència inoblidable amb què redescobrir Girona des d’uns altres ulls. L’aventura us espera!

Open chat
1
Hola! Hello!
Hey!
Et puc ajudar? Te puedo ayudar? Can I help You?