GRUPS

SOM UN GRUP

Omple el formulari per rebre informació o reservar

TeamBuildings/escoles
Com ens has conegut?

Pensant en fer una activitat en grup?

Un Urban Escape Tour/ Box és l'oportunitat perfecta per enfortir el vostre equip o grup i promoure la col·laboració. Com que cada grup és diferent, intentem personalitzar l'activitat per cada tipus de grup. Tant si sou de Girona com si no, aquesta activitat és ideal per grups d'amics, famílies, companys de feina, empreses, etc. per gaudir de la ciutat a l'aire lliure. La seva capacitat és des de 4 fins a 200 persones. Tenim experiència amb grups nombrosos i podem fer grups més petits per assegurar-nos que tothom participi. A partir de 10 participants podem crear diferents rutes per fer una competició entre equips. A continuació, trobareu una idea dels diferents tipus de grups. Si el vostre grup és superior a 40 persones, el millor és contactar directament i us farem una proposta personalitzada.

Teambuilding

Estàs pensant en una activitat per potenciar les capacitats del teu equip? Reserva una missió amb nosaltres i us ajudarem a crear nous vincles entre vosaltres. La recerca d’un tresor, aguditza l'enginy i la cooperació. Us animeu?

Sortides escolars

Tens previst un viatge escolar a Girona i estàs buscant una activitat ben organitzada i divertida? Consulteu les opcions.

Associació & Equips Esportius

Activitat a l'aire lliure, desafiant i divertida perfecte per al vostre equip! Potencieu les vostres capacitats fora del vostre àmbit esportiu.

Comiat de Solter/a

Reserveu una activitat en grup única i divertida per el vostre comiat de solter/a a Girona… Consulteu les totes possibilitats

Open chat
1
Hola! Hello!
Hey!
Et puc ajudar? Te puedo ayudar? Can I help You?