Tour – El tresor d’en Serrallonga

EL TRESOR DE SERRALLONGA

TOUR o BOX

Escollir: TOUR o BOX
90 min CAT / ES / de 6 a 10 anys

El tesor de Serrallonga

Joan Sala i Ferrer, més conegut com a Serrallonga és un dels bandolers més famosos del nostre país. Des d'una carta manuscrita que va escriure a la presó de Barcelona el 1633 ens guia per la ciutat de Girona. On ha deixat una sèrie d'enigmes i pistes que porten fins als boscos de Sant Daniel on es creu que està amagat el seu tresor. El virrei de Cardona i el Bàndol dels Cadells, els seus enemics acèrrims estan darrere de la seva detenció amb l’objectiu de fer-se amb el tresor que durant més d'una dècada en Serrallonga i la seva colla van aglutinar. La llegenda del que va ser El Robin Hood Català, posseïa els diamants més bonics del món.

El tresor està amagat als boscos de Girona, ens ajudes a trobar-ho?

Què inclou?

Pots escollir entre viure l'aventura amb un guia (gamemaster) o anar per lliure.

Urban Escape Tour

Urban Escape Box

TOUR - El Guia Local

És l'encarregat d'acompanyar al grup durant tota la missió. Us farà les introduccions a les ubicacions i assistència en el joc. Ell/a és l'encarregat d'assegurar-se que pugueu avançar en el joc A més a més, el guia quan veu que esteu a punt de descobrir l'enigma... marxa. L'heu de trobar a la propera ubicació si voleu continuar el joc.

BOX - Assistència telemàtica

Inclou una explicació a l'inici del joc. A partir d'aquí es fa entrega de la caixa i el primer enigma. Des d'aquest moment, el grup inicia la missió per si sol. Tot i que sempre hi haurà un seguiment i assistència via Whatsapp. Controla el temps i us ajuda amb les pistes.

TOUR - Les Caixes

Les caixes són l'element clau. Cada ubicació té la seva caixa, a dins trobaràs l'enigma i el material necessari per desxifrar el codi que necessites per continuar avançant. El guia et farà entrega de la caixa. Hi ha 6 caixes des de l'inici fins al final.

BOX -La Caixa

En aquest cas només hi ha una caixa, dins el seu interior hi ha diferents compartiments amb els enigmes i mapes amagats. El joc us indicarà com i on heu de seguir el joc fins i final, on us espera el tresor.

TOUR - Recorregut

Barri Vell i Passeig Arqueològic.

BOX - Recorregut

Barri Vell i Passeig Arqueològic.

TOUR - Durada

90 min màxim

BOX - Durada

90 min màxim.

Reserva ara!

Loading...

Altres Missions

120 min

LES PORTES DEL CALL

L'amagatall de la Menorah

VEURE MISSIÓ
90 min

El tresor d'en Serrallonga

El tresor amagat del bandoler Serrallonga

VEURE MISSIÓ
TARGETA REGAL

Regala una experiència única

Escull entre els jocs que millor t'encaixi

REGALA
120 min

EL SECRET DE DALí

L'ultima obra mestre

VEURE MISSIÓ
Comments are closed.
Open chat
1
Hola! Hello!
Hey!
Et puc ajudar? Te puedo ayudar? Can I help You?