Nou Box – Portes del Call (Edició museu)

LES PORTES DEL CALL

Edició Especial "Dia internacional dels Museus"

Escollir: TOUR o BOX
120 min CAT / ES / ENG 2+ fins a 6

L'amagatall de la menorà

Descobreix el Call jueu a través de la cerca d'un dels seus secrets millor guardats. Cada ubicació té un enigma personalitzat que us descobrirà no sols la història de la comunitat, sinó la seva religió, el seu dia a dia, i la seva cultura. Recorrent els carrers que formen un dels barris jueus més antics d'Europa. La missió està compresa dins del Barri Vell, on han viscut els habitants de la història des del 890. Ells/es seran els que et guiaran fins que aconsegueixis trobar el secret que segueix amagat des de 1492. Data en la qual es desencadena una tradició que amaga l'existència de la primera menorà que va il·luminar les sinagogues de Girona, durant els sis segles que van habitar en ella.

 Seràs capaç de trobar-la i preservar el secret?

Què inclou?

Pots escollir entre viure l'aventura amb un guia (gamemaster) o anar per lliure. Un Urban Escape Especial on algunes de les nostres proves es duen a terme dintre d'una de les institucions que millor representa el nostre Tour "Les Portes del Call", com és el Museu d'Història dels Jueus de Girona. Entrada al museu inclosa.

Urban Escape Tour

Urban Escape Box

TOUR - El Guia Local

És l'encarregat d'acompanyar al grup durant tota la missió. Us farà les introduccions a les ubicacions i assistència en el joc. Ell/a és l'encarregat d'assegurar-se que pugueu avançar en el joc A més a més, el guia quan veu que esteu a punt de descobrir l'enigma... marxa. L'heu de trobar a la propera ubicació si voleu continuar el joc.

BOX - Assistència telemàtica

Inclou una explicació a l'inici del joc. A partir d'aquí es fa entrega de la caixa i el primer enigma. Des d'aquest moment, el grup inicia la missió per si sol. Tot i que sempre hi haurà un seguiment i assistència via Whatsapp. Controla el temps i us ajuda amb les pistes.

TOUR - Les Caixes

Les caixes són l'element clau. Cada ubicació té la seva caixa, a dins trobaràs l'enigma i el material necessari per desxifrar el codi que necessites per continuar avançant. El guia et farà entrega de la caixa. Hi ha 7 caixes des de l'inici fins al final.

BOX -La Caixa

En aquest cas només hi ha una caixa, dins del seu interior hi ha 5 bosses (tancades amb cadenat). Hauràs de descobrir quina bossa necessites a cada ubicació i quin enigma s'amaga a dins. Cada bossa té el material necessari per desxifrar el codi per continuar avançant. Els enigmes et guiaran fins a la següent ubicació i la seva bossa. En aquest cas, hi ha 5 bosses (tancades & encadenades).

TOUR - Recorregut

Inclou TOT el Barri Vell

BOX - Recorregut

Està limitat dins del Call (Barri Jueu)

TOUR - Durada

120 min màxim

BOX - Durada

120 min màxim.

Preus

Els grups seran fins a 6 persones. Si sou més, contacteu directament a hola@xploregirona.com

TOUR
Amb GameMaster
  • Grup 4 pers. - 150€
  • Grup 5 pers. - 160€
  • Grup 6 pers - 180€
BOX
Sense GameMaster
  • Grup 4 persones - 90€
  • Grup 5 persones - 95€
  • Grup 6 persones - 100€

RESERVA TOUR

RESERVA BOX

Altres Missions

120 min

LES PORTES DEL CALL

L'amagatall de la Menorah

VEURE MISSIÓ
90 min

BOX - LES PORTES DEL CALL

L'amagatall de la menorah

VEURE BOX
90 min

El tresor d'en Serrallonga

El tresor amagat del bandoler Serrallonga

VEURE MISSIÓ
TARGETA REGAL

Regala una experiència única

Escull entre els jocs que millor t'encaixi

REGALA
90 min

BOX- El Tresor d'en Serrallonga

El tresor amagat d'en Serrallonga

VEURE BOX
120 min

EL SECRET DE DALí

L'ultima obra mestre

VEURE MISSIÓ
Comments are closed.
Open chat
1
Hola! Hello!
Hey!
Et puc ajudar? Te puedo ayudar? Can I help You?